PADĖKIME: Arminas labai nori maudytis vonioje !

Arminui 11 metų, tačiau jis neina kartu su bendraamžiais į mokyklą, nežaidžia kieme ir neskuba į sporto treniruotes, ar savaitgalį į varžybas. Į vaikų gimtadienius jo nekviečia taip pat.. nes jis visiškai neįgalus – jam viso kūno paralyžius, mikrocefalija,epilepsija,anemija,Lenoux-Gusto sindromas. Jis maitinamassu gastrostoma, nuolat atsiurbinėjamas su gleivių atsiurbėju. Auga jis tik su mama, kuri privalo būti stipri, nes berniuko tėtis, neatlaikęs tokios situacijos, paliko juos. Sunku ne tik emociškai, bet ir finansiškai. Kaip mama pasakoja, niekada nieko neprašiau pagalbos, bet šį kartą, priversta.

Mes dovanojame Arminui spec. papildus bei reikalingas slaugos priemones, skirdami 572 Eur sumą, ir kreipiamės į visus pagalbos: Arminui labai reiktų pritaikyti vonią, kad berniukas galėtų naudotis iš Panevėžio savivaldybės gautą spec. vonią. Namukas, kuriame gyvena šeima yra rekonstruotas ūkinis pastatas, ten reikia išplatinti durų angą, kad tilptų įvežti vaiką su neįgaliųjų vežimėliu ir kad būtų galima įvežti pačią maudymo lovą. Taip pat reiktų padaryti vandens nubėgimą…

Mama labai prašo visų pagelbėti, kad galėtų pasidaryti šį, tiesiog, gyvybiškai svarbų remontą, nes berniukas auga ir mamai kuo toliau, tuo sunkiau darosi pakelti vaiką. Prašome visų, pagelbėkime šiai mažai šeimai.. nepalikime jų vienų: Kaip paaukoti spauskite čia!   Paskirtyje rašykite “pagalba Arminui”.

Vonios remontui reikalinga suma 1000 Eur.